Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Dječji krevet na kat TITANO - krevet V4866Q Dječji krevet na kat TITANO - krevet V4863Y

Dječji krevet na kat TITANO

Kratki opis

Dječji krevet na kat Titan oduševit će vas sa svojim iznimno funkcionalnim dizajnom. Krevet na kat sastoji se od dva elementa: kreveta V4863Y s dodatnim ležištem na izvlačenje i kreveta V4866Q, koji je gornji element. S odabirom kreveta na kat Titan uvijek ćete imati pripremljeno dodatno ležište i ako želite svom djetetu ponuditi nešto više i bolje, onda je to savršen izbor za vas.


Ponuda je samo informativna i nije više dostupna. Za individualnu ponudu po mjeri nas možete kontaktirati putem elektronske pošte na info@furnitura.hr ili preko telefona 099 357 1680.

Cijena: 2.103,00 € ( 15.845,05 kn )
Besplatna dostava Besplatna dostava
Šifra artikla: 10144
Nema na skladištu

Detalji

KREVET NA KAT TITANO - FUNKCIONALAN DIZAJN

Dječji krevet na kat Titan oduševit će vas sa svojim iznimno funkcionalnim dizajnom. Krevet na kat sastoji se od dva elementa: kreveta V4863Y s dodatnim ležištem na izvlačenje i kreveta V4866Q, koji je gornji element. S odabirom kreveta na kat Titan uvijek ćete imati pripremljeno dodatno ležište i ako želite svom djetetu ponuditi nešto više i bolje, onda je to savršen izbor za vas.

U cijenu su uključene i stepenice s ladicama.

VRHUNSKA KVALITETA

Krevet na kat Titan proizvod je poznatog talijanskog proizvođača Colombini, koji nudi inovativna i funkcionalna rješenja za dječje sobe. Svi proizvodi su izrađeni u skladu s trenutnim Europskih sigurnosnih standarda i od kvalitetnih materijala s niskim sadržajem formaldehida (klasa E1 prema standardu EN 717-1).

PRILAGODITE PREMA VAŠIM ŽELJAMA 

Promijeniti možete boju, dimenzije, izgled, pojedinačne elemente i dodatke. Dizajnirajte jedinstvenu dječju sobu prema vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas na e-mail adresi: info@furnitura.hr za pomoć.

Dimenzije za krevet V4863Y:

  • visina: 131,5 cm
  • širina: 200 cm
  • dubina: 129,1 cm
  • dodatno ležište na izvlačenje, dubina: 80 cm; visina madraca: max 17 cm

Skica:

Dimenzije za krevet V4866Q:

  • visina: 48,5 cm
  • širina: 87,7 cm
  • dubina: 200 cm
  • unutrašnje dimenzije: 195 x 86 cm

Skica:

Boje:

 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

Zadovoljstvo odabirom artikla:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>