Sv. Nikola donosi VIKEND AKCIJU!
Iskoristite BESPLATNU DOSTAVU za sve proizvode!

Samo još .
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Dječji krevet na kat TITANO - krevet V4866Q Dječji krevet na kat TITANO - krevet V4863Y
Prethodni

Dječji krevet na kat Colombini Volo C116

Prethodni

Dječji krevet na kat Round

Dječji krevet na kat TITANO

Kratki opis

Dječji krevet na kat Titan oduševit će vas sa svojim iznimno funkcionalnim dizajnom. Krevet na kat sastoji se od dva elementa: kreveta V4863Y s dodatnim ležištem na izvlačenje i kreveta V4866Q, koji je gornji element. S odabirom kreveta na kat Titan uvijek ćete imati pripremljeno dodatno ležište i ako želite svom djetetu ponuditi nešto više i bolje, onda je to savršen izbor za vas.


Ponuda je samo informativna i nije više dostupna. Za individualnu ponudu po mjeri nas možete kontaktirati putem elektronske pošte na info@furnitura.hr ili preko telefona 099 357 1680.

Cijena: 15.023,00 kn ( 1.993,89 € )
Dobava: Kontaktirajte nas
Besplatna dostava Besplatna dostava
Šifra artikla: 10144

Detalji

KREVET NA KAT TITANO - FUNKCIONALAN DIZAJN

Dječji krevet na kat Titan oduševit će vas sa svojim iznimno funkcionalnim dizajnom. Krevet na kat sastoji se od dva elementa: kreveta V4863Y s dodatnim ležištem na izvlačenje i kreveta V4866Q, koji je gornji element. S odabirom kreveta na kat Titan uvijek ćete imati pripremljeno dodatno ležište i ako želite svom djetetu ponuditi nešto više i bolje, onda je to savršen izbor za vas.

U cijenu su uključene i stepenice s ladicama.

VRHUNSKA KVALITETA

Krevet na kat Titan proizvod je poznatog talijanskog proizvođača Colombini, koji nudi inovativna i funkcionalna rješenja za dječje sobe. Svi proizvodi su izrađeni u skladu s trenutnim Europskih sigurnosnih standarda i od kvalitetnih materijala s niskim sadržajem formaldehida (klasa E1 prema standardu EN 717-1).

PRILAGODITE PREMA VAŠIM ŽELJAMA 

Promijeniti možete boju, dimenzije, izgled, pojedinačne elemente i dodatke. Dizajnirajte jedinstvenu dječju sobu prema vašim željama i potrebama. Kontaktirajte nas na e-mail adresi: info@furnitura.hr za pomoć.

Dimenzije za krevet V4863Y:

  • visina: 131,5 cm
  • širina: 200 cm
  • dubina: 129,1 cm
  • dodatno ležište na izvlačenje, dubina: 80 cm; visina madraca: max 17 cm

Skica:

Dimenzije za krevet V4866Q:

  • visina: 48,5 cm
  • širina: 87,7 cm
  • dubina: 200 cm
  • unutrašnje dimenzije: 195 x 86 cm

Skica:

Boje:

 

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

Zadovoljstvo odabirom artikla:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>