Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvođač ToddlerInFamily

2V1 MONTESSORI STOLICA POMAGALO - MOTIV VOZ (NATUR)

Kratki opis

Montessori stolica pomagalo dijete može koristiti kao set stolića i stolice,ili kao priručno sredstvo s štitnicima koje mu omogućava pristup trenutno teško dostupnim mjestima. Stolica je napravljena u svrhu samostalnog djetetovog korištenja bez pomoći odraslih kako bi dijete samo istraživalo i kreativno stvaralo te brže otkrilo svoje vlastite sposobnosti. Stolica je dovoljno prostrana da ga istovremeno može koristiti čak dvoje djece.

Web cijena: 1.182,00 kn

Redovna cijena: 1.317,00 kn
Uštedite 135,00 kn (10%)
Dobava: 2-4 tjedna
Cijena dostave: 49,00 kn
Šifra artikla: 20755

Detalji

Montessori stolica pomagalo dijete može koristiti kao set stolića i stolice ili kao priručno pomagalo sa štitnicima koje će djetetu omogućiti da dosegne visoke površine koje mu još uvijek nisu dostupne. Stolica je napravljena u svrhu samostalnog korištenja te da pritom ne iziskuje pomoć odraslih. Stolica pruža djetetu mogućnost istraživanja i kreativnog stvaranja te brz način otkrivanja vlastitih sposobnosti. Stolica je dovoljno prostrana da ga istovremeno može koristiti dvoje djece.Stolicu je moguće kupiti u 4 slatka životinjska motiva koji daju posebnu čar stoliću čineći ga zanimljivijim za djecu.

2v1 MONTESSORI STOLICA ZA HRANJENJE, IGRU I UČENJE

Stolicu pomagalo dijete može koristiti kao sredstvo pristupa njemu još uvijek teško dostupnim mjestima, kao što su umivaonik, stol, ili kuhinjski pult, te na taj način samostojno stvarati i aktivno sudjelovati za vrijeme pripreme hrane. Jednostavna je za korištenje te se s lakoćom transformira u set stolića i stolice koji dijete koristi za hranjenje ili kreativno stvaranje.

ŠTO JE MONTESSORI?

Montessori je unikatan pristup učenju, koji na prvom mjestu postavlja poštovanje djeteta, samoobrazovanje i slobodu izražavanja. Djetetova okolina je oblikovana na način da dijete iziskuje neznačajnu pomoć odrasle osobe, te na taj način brže razvije svoj osjećaj za motoriku i svoje sposobnosti.

MONTESSORI NAMJEŠTAJ ZA SIGURNIJI, ZANIMLJIVI I ZABAVNIJI DAN

Montessori namještaj omogućuje vašem djetetu da samostalno djeluje u skladu sa njegovim željama i potrebama te da pritom traži neznačajnu pomoći odraslih. Vaše dijete Montessori namještaj može koristiti u različitim prostorijama svojeg doma u svrhe igre,učenja ili hranjenja.

Boje:

  • Jednobojna: crna, siva, plava, zelena, ružičasta, bijela, prirodna
  • Višebojna: crna + bijela, siva + plava, siva + zelena, siva + ružičasta, bijela + ružičasta, bijela + siva

Materijal:

  • 100% brezova vezana ploča

Dimenzije:

  • Širina: 38 cm
  • Visina: 90 cm
  • Dubina: 40 cm
  • Višina prve skale: 24 cm od tla
  • Višina druge skale: 45 cm od tla

Ostale Montessori proizvode za djecu možete pogledati OVDJE.

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju