Počela je MEGA RASPRODAJA NAMJEŠTAJA S POPUSTI DO -70%
Akcija traje samo do nedjelje 22.9.2019 ili do rasprodaje zaliha VIŠE>>>>
×
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zajamčena najniža cijena

Za našu ponudu proizvoda na furnitura.hr jamčimo najnižu cijenu među konkurentnim online trgovinama u Hrvatskoj. S zajamčenom najnižom cijenom, obvezujemo se, da ćemo konkurente ponude izjednačiti ili poboljšati.

Ako želite izjednačiti cijenu, pošaljite nam link od druge online trgovine u Hrvatskoj, gdje će proizvod i cijena biti jasno vidljivi. Link za izjednačavanje cijene možete nam poslati putem e-maila na info@furnitura.hr

Proizvod konkurentne trgovine mora biti identičan proizvodu u našoj ponudi i dostupan u isto vrijeme i pod istim uvjetima (vrijeme isporuke, trošak isporuke, garancija, način plaćanja itd.). U slučaju isporuke proizvoda, uspoređuje se cijena zajedno s isporukom. Usporedit ćemo najpovoljniju cijenu koja vam je na volju kao našem kupcu te cijenu proizvoda, koja vam je na volju u konkurentnoj online trgovini.

Zajamčena minimalna cijena ne primjenjuje se :

  • kada značajke proizvoda nisu iste proizvodu na našoj web stranici;
  • proizvoda kojeg kupac pošalje u linku se ne može naručiti;
  • proizvod nije nov, je oštećen ili obnovljen,
  • za proizvode kojima su priloženi pokloni odnosno bonusi, usluge, različiti načini financiranja te  odprodajne proizvode.

U obzir ćemo uzeti samo zahtijeve podnesene u roku 24 sata od podnošenja vaše narudžbe.

Web stranica Furnitura.hr koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, jednostavnu kupnju i pravilan rad stranice. Nastavkom pregledavanja web stranice slažete se korištenjem kolačića. Više informacija
OK