Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vrtni namještaj Metropoli Vrtni namještaj Metropoli Vrtni namještaj Metropoli - boja Vrtni namještaj Metropoli - detalj Vrtni namještaj Metropoli - tamno smeđa Vrtni namještaj Metropoli - dimenzije Vrtni namještaj Metropoli - detalj Vrtni namještaj Metropoli - konektor

Vrtni namještaj Metropoli

Kratki opis

Originalan dizajn i luksuzni stil su glavne karakteristike vrtnog namještaja Metropoli. Izrađen je od sintetičkog ratana, koji će vam nuditi udobnost u svim uvjetima, a aluminijska konstrukcija pružit će vam iznimnu stabilnost. Vrtni namještaj Bello Giardino namijenjen je za najzahtjevnije kupce, koji cijene udobnost, luksuz i eleganciju.

Web cijena: 15.599,00 kn

Redovna cijena: 19.339,00 kn
Uštedite 3.740,00 kn (19%)
Besplatna dostava Besplatna dostava
Nema na skladištu

Detalji

ORIGINALNI DIZAJN I KVALITETA U LUKSUZNOM STILU

JEDINSTVEN STIL UDOBNOSTI

Vrtna garnitura Metropoli dizajnirana je originalnom stilu, koji odražava luksuz i eleganciju. Ekskluzivni namještaj će vas očarati svojom udobnošću i funkcionalnošću. Modularna struktura omogućava vam raspored prema vašim željama. Vrtna garnitura Metropoli izražava esenciju vrhunskog dizajna i udobnosti  u jednom.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Metropoli izrađena je od kvalitetnih materijala koji su otporni na teške vremenske uvjete. Sintetički ratan nudit će vam udobnost u svim uvjetima, a aluminijska konstrukcija pružit će vam iznimnu stabilnost.

BELLO GIARDINO

Vrtni namještaj Bello Giardino namijenjen je za najzahtjevnije kupce, koji cijene udobnost, luksuz i eleganciju. S odabirom namještaja Bello Giardino ćete većinu svog vremena željeti provesti na vrtu i uživati u udobnosti, koje vam pruža.

Jedinstvena vrtna garnitura Metropoli sastoji se od fotelje, tri kutna modula, dva modula bez rukonaslona i dva stola sa staklenom površinom.

Tehnički podaci

Materijal: sintetički ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminijski okvir

Dimenzije:

  • 1 x fotelja: 94x82x67 (h) cm
  • 2 x modul bez rukonaslona: 70x82x67 (h) cm
  • 3 x kutni modul: 82x82x67 (h) cm
  • 1 x stol: 94x64x35 (h) cm, sa staklenom površinom (debljina stakla: 5 mm)
  • 1 x stol: 40x40x60 (h) cm, , sa staklenom površinom (debljina stakla: 5 mm)

Boje: 

  • Tamno smeđa

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju