DANI BESPLATNE DOSTAVE
Besplatna, brza i sigurna dostava za sve narudžbe do 8.3.!
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-31%
Proizvajalec Jela
Proizvod je u Jela akciji do 10.3.! Upotrijebite kod JELA17
i iskoristite dodatnih 17% popusta na ovaj proizvod.

VELIKA KOMODA BRIONI

Kratki opis

Svestrano upotrebljivu komodu BRIONI možete imati u spavaćoj sobi, predsoblju ili hodniku, jer se ista zbog svog modernog dizajna i jednostavne kombinacije boja, odlično uklapa u svaku prostoriju! Komoda nudi puno prostora za pohranu, a uključuje i tiho zatvaranje, koje vam omogućuje lakšu svakodnevnu upotrebu!

Web cijena: 3.496,92 kn

Redovna cijena: 5.068,00 kn
Uštedite 1.571,08 kn (31%)
Dobava: 20-40 dana
Besplatna dostava Besplatna dostava

Detalji

Svestrano upotrebljivu komodu BRIONI možete imati u spavaćoj sobi, predsoblju ili hodniku, jer se ista zbog svog modernog dizajna i jednostavne kombinacije boja, odlično uklapa u svaku prostoriju! Komoda nudi puno prostora za pohranu, a uključuje i tiho zatvaranje, koje vam omogućuje lakšu svakodnevnu upotrebu! Komoda uključuje tri ladice i dvoje vrata, zbog čega nudi puno prostora za pohranu. 

SVESTRANO UPOTREBLJIV NAMJEŠTAJ ZA MAKSIMALNU FUNKCIONALNOST

Komoda BRIONI dostupna je u modernom dizajnu i jednostavnoj kombinaciji bijele boje u visokom sjaju i pacifičkog oraha, zbog čega se odlično uklapa u različite prostorije vašeg doma! Upotrebljiva je za dnevni boravak, spavaću sobu, hodnik ili predsoblje, a u nju možete pospremiti različite predmete. 

SVIJETLIJE BOJE ZA ELEGANTAN I PRIVLAČAN DOM

Komoda BRIONI dostupna je u elegantnoj kombinaciji bijele boje u visokom sjaju i pacifičkog oraha. Bijela boja u visokom sjaju odbija svjetlost, zbog čega će vaš dnevni boravak izgledati svijetliji, a istovremeno i privlačniji, kako bih mogli vi i vama najdraži u njemu sa radošću provoditi slobodno vrijeme.

UV LAK ZA KVALITETAN NAMJEŠTAJ

Komoda BRIONI uključuje fronte koje su premazane UV lakom, koji u usporedbi sa klasičnim lakovima, namještaj stvara puno otpornijim na nastajanje ogrebotina i oštečenja, a istovremeno čini ga otpornijim na vlagu. Vaš namještaj će tako ostati sačuvan duže vremena i moći ćete ga koristiti još niz godina.

Boja:

  • Bijela visoki sjaj
  • Pacifički orah 

Materijal:

  • Oplemenjena iverna ploča debljine do 25 mm

Funkcija:

  • Tiho zatvaranje 

Dimenzije:

  • Širina 180 cm 
  • Dubina 46 cm 
  • Visina 94 cm 
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju