Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Kutni uredski stol TK01 - bočno Uredski stol TK01 Uredski stol TK01 - dimenzije - 2 Boje

Uredski stol TK01

Kratki opis

Uredski stol TK01 odlikuje minimalistični i elegantan dizajn, a dostupan je u različitim bojama i dimenzijama. Stol je pogodan za svaki ured i pružit će vam više nego dovoljno prostora za nesmetan rad.
Cijena: 267,04 € ( 2.012,01 kn ) 12 x 22,25 €
Šifra artikla: 2736
Nema na skladištu

Detalji

Uredski stol TK01 odlikuje elegantan dizajn i savršeno će se uklopiti u svaki ured. Uredski stol TK01 pružit će vam više nego dovoljno prostora i tako vam omogućiti nesmetan rad.

Uredski stol TK01 dostupan je u različitim bojama, kako ne biste imali problema s kombiniranjem s ostalim namještajem u uredu (za druge boje, možete nas kontaktirati). Dostupne su i različite dimenzije stola.

Uredski stol TK01 dizajniran je u skladu s trenutnim zahtjevima Europskih sigurnosnih standarda i izrađena od kvalitetnih materijala. Stol je proizvod poznatog talijanskog proizvođača Colombini.

Boje:

  • Hrast (taman)
  • moguće i druge boje

/

Dimenzije:

  • 120 x 80 x 72 cm
  • 140 x 80 x 72 cm
  • 160 x 80 x 72 cm

Dodatna ponuda:

Nudimo vam širok raspon boja i ostalog uredskog namještaja. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo sigurno naći ono što tražite.

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

Zadovoljstvo odabirom artikla:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>