Nazovite nas
01 800 03 39

Uredski set TK03

Proizvajalec
Colombini
Uredski set TK03 sadrži 3 uredske stolove i ormar, koji će se savršeno uklopiti u svaki prostor. Moguće je naručiti i pojedinačne komade namještaja.
Brezplačna dostava
11.352,00 kn
Dobava: Kontaktirajte nas
Cijena dostave: 0,00 kn
U slučaju naručivanja više proizvoda, dostava se računa na temelju mase cjelokupne narudžbe. Trošak dostave za cijelu narudžbu nikada ne prelazi 349,00 kn.
U slučaju naručivanja proizvoda s besplatnom dostavom, dostava je besplatna za cjelokupnu narudžbu.

Uredski set TK03 - 1

Za uvećanje kliknite na sliku

Opis proizvoda

Uredski set TK03 savršeno će se uklopiti u svaki ured. Uredski set odlikuje minimalistički dizajn, a u prostor će unijeti i dašak topline, koja će doprinijet će postizanju ravnoteže u atmosferi ureda.

Uredski set TK03 sadrži 3 uredske stolove i prostrani ormar, koji će vam pružiti više nego dovoljno prostora za sve dokumente. Moguće je naručiti i pojedinačne komade namještaja.

Uredski set TK03 dizajniran je u skladu s trenutnim zahtjevima Europskih sigurnosnih standarda i izrađena od kvalitetnih materijala. Uredski set je proizvod poznatog talijanskog proizvođača Colombini.

Dimenzije stola: 

  • pojedinačni stol - 180x180
  • sastav od 3 stolova - 540x180

Dimenzije ormara:

  • 273,60x45,60x119,70

Dodatna ponuda:

Nudimo vam širok raspon boja i ostalog uredskog namještaja. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo sigurno naći ono što tražite.

Mišljenja korisnika

(Napiši mišljenje)

Za ovaj proizvod nema unesenih mišljenja.
Web stranica Furnitura.hr koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, jednostavnu kupnju i pravilan rad stranice. Nastavkom pregledavanja web stranice slažete se korištenjem kolačića. OK Više informacija