Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

TV REGAL RADDA ONYX 130 CM RASPRODAJA

Kratki opis

Modernizirajte vaš dnevni boravak sa elegantnim TV regalom, koji je dostupan kombinaciji boja antracita te pacifičkog oraha. TV regal sadrži funkciju tihog zatvaranja, koaj sprječava nastajanje oštećenja, a vanjski dijelovi premazani su UV lakom, koji je od ostalih lakova puno otporniji na ogrebotine te oštećenja, pa će tako vaš namještaj duže vremena ostati sačuvan i izgledat će kao nov.
Cijena: 2.638,00 kn
6 x 439.67 kn
Dobava: 2-7 dana
Cijena dostave: 99,00 kn

Detalji

Modernizirajte vaš dnevni boravak sa elegantnim TV regalom RADDA ONYX, koji je dostupan kombinaciji boja antracita te pacifičkog oraha. TV regal sadrži funkciju tihog zatvaranja, koaj sprječava nastajanje oštećenja, a vanjski dijelovi premazani su UV lakom, koji je od ostalih lakova puno otporniji na ogrebotine te oštećenja, pa će tako vaš namještaj duže vremena ostati sačuvan i izgledat će kao nov. Pogledajte još ostale artikle kolekcije RADDA ONYX za stilski savršen dom!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

TV regal RADDA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazana UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje.

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

TV regal RADDA ONYX sadrži funkciju mekog zatvaranja, koja spriječava trenje i nastajanje oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš TV regal će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov.

DNEVNI BORAVAK, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Regal RADDA ONYX je dio kolekcije dnevnog boravka RADDA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu vaših knjiga, društvenih igara, bitnih papira te ostalih predmeta po želji, zbog čega će vaš dnevni boravak uvijek izgledati odlično. Dnevni boravak možete naručiti i po elementima i tako ga maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!

Boja:

  • Korpus: Antracit u visokom sjaju
  • Fronte: Antracit i pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije:

  • Širina: 132 cm
  • Visina: 46 cm
  • Dubina: 45 cm

Pogledajte još ostale artikle iz kolekcije dnevnog boravka RADDA ONYX!

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju