Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela
Prethodni

6-djelni garderobni ormar PIANO

Prethodni

ORMAR SA OGLEDALOM KALLA ONYX 230 CM

ORMAR SA OGLEDALOM KALLA ONYX 180 CM

Kratki opis

Želite elegantnu te funkcionalnu spavaću sobu? Garderobni ormar KALLA ONYX je odličan izbor za vas, dostupan je u elegantnoj kombinaciji pacifičkog oraha i antracita u visokom sjaju. Ormar sadrži i veliko priručno ogledalo, a u unutrašnjosti nalazi se čak 6 polica te 2 šipke za vješanje odjeće, pa će tako vaša odjeća i modni dodaci uvijek biti lijepo organizirani!

Web cijena: 4.806,36 kn

Redovna cijena: 9.243,00 kn
Uštedite 4.436,64 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 349,00 kn
Šifra artikla: 19878

Detalji

Želite elegantnu te funkcionalnu spavaću sobu? Garderobni ormar KALLA ONYX je odličan izbor za vas, dostupan je u elegantnoj kombinaciji pacifičkog oraha i antracita u visokom sjaju. Ormar sadrži i veliko priručno ogledalo, a u unutrašnjosti nalazi se čak 6 polica te 2 šipke za vješanje odjeće, pa će tako vaša odjeća i modni dodaci uvijek biti lijepo organizirani! Ormar sadrži funkciju tihog zatvaranja za lakšu svakodnevnu upotrebu, a vanjski dijelovi premazani su otpornim UV lakom, koji je od ostalih lakova čak 4 puta otporniji na vlagu, ogrebotine te oštećenja, pa će vaš ormar ostati dobro sačuvan duže vremena. Pogledajte još ostale artikle kolekcije KALLA ONYX, za elegantnu i stilski dovršenu spavaću sobu!

ZAJAMČENA KVALITETA ZA DUGOTRAJNOST NAMJEŠTAJA

Garderobni ormar KALLA ONYX sadrži funkciju mekog zatvaranja, koja spriječava trenje i nastajanje oštećenja. Svi vanjski djelovi premazani su UV lakom, koji je od klasičnih lakova puno otporniji na nastajanje ogrebotina, oštećenja te vlage. Vaš ormar će tako duže vremena ostati očuvan i izgledat će kao nov.

SPAVAĆA SOBA, KOJA SE PRILAGOĐAVA VAŠIM ŽELJAMA I POTREBAMA!

Garderobni ormar KALLA ONYX je dio kolekcije KALLA ONYX, koja sadrži brojne različite elemente, koji vam nude obilo prostora za pohranu odjeće i modnih dodataka, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično. pavaću sobu možete naručiti i po elementima i tako je maksimalno prilagoditi vašim željama i potrebama!

VISOKI SJAJ ZA ELEGANTAN NAMJEŠTAJ

Garderobni ormar KALLA ONYX je na svim vanjskim djelovima premazan UV lakom, koji stvara visoki sjaj. Visoki sjaj nudi namještaju elegantniji i otmjeniji izgled, zbog čega će vaša spavaća soba uvijek izgledati odlično te biti u središtu pažnje.

Boja:

  • Antracit u visokom sjaju
  • Pacifički orah u visokom sjaju

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča
  • ogledalo iz 3 dijela

Dimenzije:

  • Širina: 182 cm
  • Visina: 224 cm
  • Dubina: 61 cm

Dodaci:

za još veću organizaciju i maksimalno iskorišten prostor garderobnog ormara, moguće je dokupiti još 2 velike police ili ugradni ladičar, koje možete pogledati ovdje:

Pogledajte još ostale artikle iz kolekcije KALLA ONYX na sljedećoj poveznicihttps://www.furnitura.hr/jela-kalla-onyx

  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju