Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jela namještaj

Upoznajte namještaj Jela koji se može pohvaliti izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Uvjeriti će vas funkcionalnost, kvalitetna izrada i širok asortiman.

U našoj online trgovini pronaći ćete kuhinje, spavaće sobe, dječje i dnevne sobe te hodnike. Jela namještajem možete opremiti cijeli svoj dom po najpovoljnijim cijenama. Možete birati između klasičnog i modernog stila, stoga vjerujemo da se kod nas može naći nešto za svačiji ukus.

Artikli 1 za 36 od 688 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikli 1 za 36 od 688 ukupno

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Namještaj Jela Jagodina

Obiteljska tvrtka Jela osnovana je 1991. godine u Jagodini (Srbija). Specijalizirani su za proizvodnju kvalitetnog i funkcionalnog namještaja, izrađenog od najtrajnijih i izdržnih materijala koji štite od ogrebotina i oštećenja.

Većina namještaja izrađena je od iverala debljine 18 mm, rubovi su zaštićeni ABS trakom, a elementi su najčešće i straga zaobljeni. Ova svojstva produžuju vijek trajanja namještaja.

Namještaj Jela visokog sjaja lakiran je novom UV tehnologijom, što osigurava četiri puta veću otpornost površine na udarce ili habanje. Možete birati između širokog spektra elemenata i boja.

Prednost proizvođača je i brza dostava u Sloveniju, jer Jela većinu namještaja ima na zalihama. Tvrtka osigurava brzu dostavu materijala i namještaja bez redova, tako da nema brige oko prijevoza do bilo koje željene lokacije. Namještaj Jela je u prodaji u čak 20 zemalja, uključujući zemlje istočne i zapadne Europe.

Uz gore navedene razloge, Jela namještaj nudi i pristupačnu i raznoliku dizajnersku kolekciju namještaja za kuhinje, dječje i dnevne sobe, spavaće sobe i hodnike. Unatoč kvalitetnim materijalima njemačkih proizvođača (Egger, Hettich), Jela namještaj je kupcima cjenovno povoljniji od onog proizvedenog u Sloveniji, Italiji ili Njemačkoj. Cijena je djelimično niža jer imaju nešto manji raspon boja i materijala.

Kuhinje Jela

Među najpopularnijima su kuhinje Jela sa širokim rasponom materijala i dekora u kombinaciji sa sedam različitih kolekcija. One ne zaostaju za proizvođačima kuhinja višeg cjenovnog ranga. Kvalitetne kuhinje nude sustav mekog zatvaranja i fronte prelakirane UV lakom koji pruža zaštitu od vlage, ogrebotina i oštećenja. Kuhinjski namještaj se lako sastavlja, a uz njega dolaze jednostavne upute za montažu, koje su prikladne i za početnike.

Kuhinje Jela su dostupne u klasičnom ili rustikalnom, kao i modernijem dizajnu. Kolekcija kuhinja Jela trenutno uključuje linije Lira, Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen i Tara.

Kvaliteta elemenata osigurana je sustavom mekog zatvaranja, vodootpornim i UV lakiranim frontama, odgovarajućom debljinom kuhinjskih okvira (18 mm) i radnih ploča/pulta (4 cm), kvalitetnim okovom za metalne box tandem ladice i drugim. U odnosu na kvalitet, cijene Jela namještaja su vrlo pristupačne.

Predsoblja Jela

Kolekcije predsoblja koje su trenutno najpopularnije na tržištu su: Dana, Azur, Stela, Evergreen, Rio, Onyx, Solo i Tara. Sve predsobe su opremljene sa brojnim elementima koji se međusobno lako kombiniraju i između ostalog omogućuju meko zatvaranje.

Najčešća pitanja

Kakšen je dobavni rok?

Za sve artikle Jela je rok dobave od 20 do 40 dana,uključujući i kuhinje po mjeri. Jer je u pitanju proizvodnja iz Srbije, nema problema sa dobavom materijala i sirovina, tako da ne dolazi do kašnjenja sa dobavom, te se stranka može osloniti na potvrđeni datum dobave.

Da li mogu cijeli dom opremiti namještajem Jela?

Jela ima u ponudi predsoblja, dnevne sobe, kuhinje, spavaće i dječje sobe, što znači da po želji možete opremiti cijeli dom Jela namještajem. To vam omogućuje opremanje soba u istom stilu, što olakšava kombiniranje namještaja različitih boja i dizajna.

Koliko kvalitetan je Jela namještaj?

Namještaj Jela je u potpunosti izrađen od materijala njemačkih proizvođača, tako da se svakako vodi računa o sigurnosti i kvaliteti svih elemenata. Zbog ovoga će namještaj dugo biti lijepo očuvan i izgledati kao nov

Da li je moguće dobiti kuhinju Jela po narudžbi?

Jela ima mnogo različitih kuhinjskih elemenata među kojima možete birati i odliučiti se za one koji će se najbolje uklopiti u vaš prostor odn. zadovoljiti svoje želje i potrebe. Jela ima mnogo linija kuhinja dostupnih u različitim stilovima i bojama, tako da će se sigurno naći nešto za svačiji ukus. Za kuhinju po mjeri te ideje ili pitanja o kuhinji možete nas nazvati na tel. 099 357 1680 ili nam pišite na info@furnitura.hr i rado ćemo vam pomoći.