Nazovite nas
01 800 03 39
Velika rasprodaja 2018
Velika rasprodaja 2018

Krevet na kat CLIR s dodatnim ležajem

Proizvajalec BestBed
Dječji krevet RICO s ladicom proizvođača BMS GROUP je više nego samo udoban i siguran krevet za san vašeg djeteta, jer će jedinstven dizajn kreveta oživjeti cijelu dječju sobicu, u kojoj će se svako dijete rado igrati, učiti i ispunjavati male dječje snove. Uz krevet su uključene i podnice i ležište od pjene.

Cijena 5.150,00 kn

SADA 3.600,00 kn

Dobava: 10-21 dana
Cijena dostave: 189,99 kn
U slučaju naručivanja više proizvoda, dostava se računa na temelju mase cjelokupne narudžbe. Trošak dostave za cijelu narudžbu nikada ne prelazi 349,00 kn.
U slučaju naručivanja proizvoda s besplatnom dostavom, dostava je besplatna za cjelokupnu narudžbu.

Krevet na kat CLIR s dodatnim ležajem

Za uvećanje kliknite na sliku

-30%
Opis proizvoda

KREVET CLIR JE ZA SVE, KOJI ZA SVOJE DIJETE ŽELE NEŠTO VIŠE OD UGODNOG SNA

Dječji krevet Clir pruža izvanrednu kvalitetu, koji je dizajniran s namjerom da se djetetu omogući sigurnu i lijepu sobicu, za koju nije potrebno platiti cijelo bogatstvo. U kvalitetu samog kreveta će vas uvjeriti upotreba prirodnog drva, te konstrukcija kreveta koja je povezana s jako kvalitetnim i čvrstim vijci.

U KREVETU CLIR ĆE SE VAŠ SVATKO DIJETE OSJEĆATI POSEBNO I SIGURNO

Ključna smjernica dizajnera dječjih kreveta BMS je pružiti krevet u kojem će biti san svakog mališana udoban, zdrav i siguran. Svi rubovi kreveta su oblikovani ergonomsko, a prirodno drvo prelakiraju s lakom na vodenoj bazi, koji je bez mirisa i ne šteti zdravlju. Lak koji koriste je u skladu s europskim standardom EN 71/3. Drvo prelakiraju tri puta, jer se s tim osigura jasnost i trajnost boje.

DJEČJI KREVET CLIR ĆE ISPUNITI SVE VAŠE ZAHTJEVE I ŽELJE VAŠEG DJETETA

Najljepši kompliment koji možemo primiti je osmjeh na licu vašeg djeteta, a najbolja posjetnica i reklama je vaše zadovoljstvo.

Uz sve te prigodnosti, možete odabrati boju kreveta i naljepnicu, koja se najviše uklapa u sobicu vašeg djeteta. Uz krevet CLIR je uključena i ladica, u koji možete pospremiti posteljinu, robicu ili igračke.

Material:

  • Prirodno drvo od bora (22 mm)

Dimenzije:

  • Krevet: 154x195x87 cm (VxDxŠ) – za madrac 190x80
  • Ladica: 19x185 cm - za madrac 180x80 (visina madraca do 12 cm)

Krevet uključuje: 

  • PODNICE i LEŽIŠTE OD PJENE

Maksimalna nosivost pojedinačnog kreveta je do 70 kg.

Mišljenja korisnika

(Napiši mišljenje)

Za ovaj proizvod nema unesenih mišljenja.
Web stranica Furnitura.hr koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, jednostavnu kupnju i pravilan rad stranice. Nastavkom pregledavanja web stranice slažete se korištenjem kolačića. OK Više informacija