Nazovite nas
01 800 03 39
Velika rasprodaja 2018
Velika rasprodaja 2018

Dječji krevet LUKI s ladicom (boja i naljepnica po izboru)

Proizvajalec BestBed
Dječji krevet LUKI s ladicom proizvođača BMS GROUP je više nego samo udoban i siguran krevet za san vašeg djeteta, jer će jedinstven dizajn kreveta oživjeti cijelu dječju sobicu, u kojoj će se svako dijete rado igrati, učiti i ispunjavati male dječje snove. Izaberite sami boju kreveta i naljepnicu i ustvarite krevet po vašem izboru. Uz krevet su uključene podnice i ležište od pjene.
Cijena

Cijena 2.340,00 kn

SADA 1.170,00 kn

Dobava: 10-21 dana
Cijena dostave: 189,99 kn
U slučaju naručivanja više proizvoda, dostava se računa na temelju mase cjelokupne narudžbe. Trošak dostave za cijelu narudžbu nikada ne prelazi 349,00 kn.
U slučaju naručivanja proizvoda s besplatnom dostavom, dostava je besplatna za cjelokupnu narudžbu.

Dječji krevet LUKI s ladicom (boja i naljepnica po izboru)

Za uvećanje kliknite na sliku

-50%
Opis proizvoda

KREVET LUKI JE ZA SVE, KOJI ZA SVOJE DIJETE ŽELE NEŠTO VIŠE OD UGODNOG SNA

Dječji krevet LUKI pruža izvanrednu kvalitetu, koji je dizajniran s namjerom da se djetetu omogući sigurnu i lijepu sobicu, za koju nije potrebno platiti cijelo bogatstvo. U kvalitetu samog kreveta će vas uvjeriti upotreba prirodnog drva, te konstrukcija kreveta koja je povezana s jako kvalitetnim i čvrstim vijci.

Uz krevet su uključene podnice i ležište od pjene.

U KREVETU LUKI ĆE SE VAŠ SVATKO DIJETE OSJEĆATI POSEBNO I SIGURNO

Ključna smjernica dizajnera dječjih kreveta BMS je pružiti krevet u kojem će biti san svakog mališana udoban, zdrav i siguran. Svi rubovi kreveta su oblikovani ergonomsko, a prirodno drvo prelakiraju s lakom na vodenoj bazi, koji je bez mirisa i ne šteti zdravlju. Lak koji koriste je u skladu s europskim standardom EN 71/3. Drvo prelakiraju tri puta, jer se s tim osigura jasnost i trajnost boje.

DJEČJI KREVET LUKI ĆE ISPUNITI SVE VAŠE ZAHTJEVE I ŽELJE VAŠEG DJETETA

Najljepši kompliment koji možemo primiti je osmjeh na licu vašeg djeteta, a najbolja posjetnica i reklama je vaše zadovoljstvo.

Uz sve te prigodnosti, možete odabrati boju kreveta i naljepnicu, koja se najviše uklapa u sobicu vašeg djeteta. Uz krevet LUKI je uključena i ladica, u koji možete pospremiti posteljinu, robicu ili igračke.

Što je MDF?

MDF ploče su visoko kvalitetne, homogenost i stabilnost omogućavaju direktno lakiranje. Izrađene su od drvenih vlakana (od bukve i bora) uz dodatak smole. Zbog svoje otpornosti, otporne su i na vlagu.

Material:

  • Visoko kvalitetna ploča MDF (16 mm)
  • Prirodno drvo od bora (22 mm)

Dimenzije:

  • Krevet: 166x84 cm (DxŠ) – za madrac 160x80
  • Ladica: 19x155 cm (VxD)

Maksimalna nosivost pojedinačnog kreveta je do 70 kg.

Mišljenja korisnika

(Napiši mišljenje)

Za ovaj proizvod nema unesenih mišljenja.
Web stranica Furnitura.hr koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo, jednostavnu kupnju i pravilan rad stranice. Nastavkom pregledavanja web stranice slažete se korištenjem kolačića. OK Više informacija