Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvod

Klizni ormar s ogledalom ENZO (tamna sonoma hrast)

više nije dostupan!

Odabrani proizvod više nije dostupan za kupnju. Opis proizvoda možete si pogledati na dnu stranice.

Unutrašnjost kliznog ormara Alfa u svjetli San Remo boji

Klizni ormar s ogledalom ENZO (tamna sonoma hrast)

Kratki opis

Klizni ormar s ogledalom ENZO (tamna sonoma hrast) je moderni ormar sa širinom 180 ili 200 cm. Dostupan je u tamno sonoma hrast boji, a veliko središnje ogledalo će vam olakšati odijevanje i u vaš dom unijeti dašak suvremenosti. Unutrašnji dio ormara je podijeljen na dva dijela i sadrži gornju policu. Prva polovica sadrži još šipku za vješanje odjeće, a druga polovica 8 jednako velikih polica.

Detalji

Klizni ormar s ogledalom ENZO (tamna sonoma hrast) je moderni ormar sa širinom 180 ili 200 cm. Dostupan je u tamno sonoma hrast boji, a veliko središnje ogledalo će vam olakšati odijevanje i u vaš dom unijeti dašak suvremenosti. Unutrašnji dio ormara je podijeljen na dva dijela i sadrži gornju policu. Prva polovica sadrži još šipku za vješanje odjeće, a druga polovica 8 jednako velikih polica.

Ormar je izrađen od iverice koja je oplemenjena s melaminskom folijom. Karakteristike materijala su postojanost boje, otpornost na mehanička oštećenja i lako čišćenje.

Materijal:

  • s melaminskom folijom oplemenjena iverica (15 mm)
  • staklo

Dimenzije:

  • visina: 215 cm
  • širina: 180 ali 200 cm
  • dubina: 61 cm

Boja:

  • tamna sonoma hrast
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo odabirom artikla:

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>