Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvod

Klizni ormar s ogledalom EMMA (tamna San Remo-smeđa)

više nije dostupan!

Odabrani proizvod više nije dostupan za kupnju. Opis proizvoda možete si pogledati na dnu stranice.

Proizvođač Helvetia

Klizni ormar s ogledalom EMMA (tamna San Remo-smeđa)

Kratki opis

Klizni ormar s ogledalom EMMA (tamna San Remo-smeđa) je elegantan ormar u San Remo boji s ogledalom u središnjem dijelu i staklom u smeđi boji. Estetsko ogledalo će vam olakšati odijevanje i u vaš dom unijeti dašak suvremenosti. Dimenzije ormara su 220,5 x 210 x 60,5 cm. Unutrašnji dio ormara je podijeljen na dva dijela i sadrži kombinaciju polica i šipka za vješanje odjeće. Jedan dio ormara sadrži gornju policu, a drugi dio sadrži 4 police.

Detalji

Klizni ormar s ogledalom EMMA (tamna San Remo-smeđa) je elegantan ormar u San Remo boji s ogledalom u središnjem dijelu i staklom u smeđi boji. Estetsko ogledalo će vam olakšati odijevanje i u vaš dom unijeti dašak suvremenosti. Dimenzije ormara su 220,5 x 210 x 60,5 cm. Unutrašnji dio ormara je podijeljen na dva dijela i sadrži kombinaciju polica i šipka za vješanje odjeće. Jedan dio ormara sadrži gornju policu, a drugi dio sadrži 4 police.

Ormar je izrađen od iverice koja je oplemenjena s melaminskom folijom. Karakteristike materijala su postojanost boje, otpornost na mehanička oštećenja i lako čišćenje.

Materijal:

  • s melaminskom folijom oplemenjena iverica
  • staklo

Dimenzije:

  • visina: 210 cm
  • širina: 220,5 cm
  • dubina: 60,5 cm

Boja:

  • tamna San Remo i smeđe staklo
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Ocijenite zadovoljstvo sa proizvodom

Zadovoljstvo cijenom proizvoda:

Zadovoljstvo odabirom artikla:

250 preostalih znakova
Pri ocenjevanju (ne)zadovoljstva nije dozvoljeno upotrebljavati neprimjerne izraze te komentirati i uspoređivati proizvode drugih trgovaca. Zadržavamo pravo neobjavljivanja neprikladnih recenzija proizvoda. Slanjem ocjene zadovoljstva proizvodom slažete se da vašu ocjenu također možemo koristiti u promotivne svrhe. Opći uvjeti >>