Rasprodaja i kod FUR7 za dodatnu 7% uštedu Više>>>
Kod FUR7 samo još .
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-20%
Proizvođač Bello Giardino

Kišobran GARDEN PARASOL

Kratki opis

Kišobran GARDEN PARASOL će vam napraviti odličnu sjenu na vašem vrtu. Kišobran je kao točka na i, na vašoj terasi nad vrtnim namještajem. Vrtni kišobran ima priročan ručni sistem, koji omogućava jako jednostavno otvaranje i zatvaranje. Sastavljen je iz dva dijela, koja se mogu raširiti.

Web cijena: 1.929,00 kn

Redovna cijena: 2.399,00 kn
Uštedite 470,00 kn (20%)
Nema na skladištu

Detalji

TREBATE SJENU NA VAŠEM VRTU? 

JEDINSTVEN IZGLED I UDOBNOST 

Kišobran GARDEN PARASOL će vam napraviti odličnu sjenu na vašem vrtu. Kišobran je kao točka na i, na vašoj terasi nad vrtnim namještajem. Vrtni kišobran ima priročan ručni sistem, koji omogućava jako jednostavno otvaranje i zatvaranje. Sastavljen je iz dva dijela, koja se mogu raširiti. Omogućava nam jednostavno pospremanje, kad ga nemamo u upotrebi. Vrtni kišobran je praktičan i jednostavan. Idealan je, jer nam cijelo ljeto dela sjenu.

 VRHUNSKA KVALITETA 

Kišobran GARDEN PARASOL izrađen je od kvalitetnih materijala koji su otporni na teške vremenske uvjete. Za izradu je upotrebljen poliester, a konstrukcija iz aluminija pružit će vam iznimnu stabilnost.

BELLO GIARDINO

Vrtni namještaj Bello Giardino namijenjen je za najzahtjevnije kupce, koji cijene udobnost, luksuz i eleganciju. S odabirom namještaja Bello Giardino ćete većinu svog vremena željeti provesti na vrtu i uživati u udobnosti, koje vam pruža.

Tehnički podaci

Materijal: poliester

Konstrukcija: aluminijski okvir

Dimenzije:

  • 300 cm 

Boja: tamno siva


  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju