LJETNA RASPRODAJA NAMJEŠTAJA do -70%
Čistimo skladištesada popusti do-70%. Više informacija>>>
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-50%

GARDEROBNI ORMAR SALIVA

Kratki opis

Moderan garderobni ormar Saliva, dostupan je u modernoj kombinaciji bijele boje i hrast. Ormar možete koristiti u spavaćoj sobi, dječjoj sobi pa čak i predsoblju, gdje ga možete koristiti za pohranu vaših modnih dodatka. Ormar je podjeljen na dva dijela i sadrži troja vrata, za svaki dio dobivate jednu palicu za vješanje te jednu policu, koje vam omogućuju da vaša odjeća uvijek bude uredno pospremljena te dobro organizirana.

Web cijena: 1.774,00 kn

6 x 295.67 kn
Redovna cijena: 3.556,00 kn
Uštedite 1.782,00 kn (50%)
Dobava: 5-10 dana
Cijena dostave: 189,00 kn

Detalji

Moderan garderobni ormar Saliva, dostupan je u modernoj kombinaciji bijele boje i hrast. Ormar možete koristiti u spavaćoj sobi, dječjoj sobi pa čak i predsoblju, gdje ga možete koristiti za pohranu vaših modnih dodatka. Ormar je podjeljen na dva dijela i sadrži troja vrata, za svaki dio dobivate jednu palicu za vješanje te jednu policu, koje vam omogućuju da vaša odjeća uvijek bude uredno pospremljena te dobro organizirana. . 

Konstrukcija garderobnog ormara dodatno je ojačana sa 25 mm debelim okvirom od hrasta, koji pridonosi boljem izgledu cjelog ormara. Nosivost police je 10 kg, a nosivost palice za vješanje 18 kg. 

Ukoliko želite još više prostora za pohranu, pogledajte i garderobni ormar Norik, koji je izrađen u istom stilu, samo malo veći: GARDEROBNI ORMAR NORIK

Boja:

  • Bijela + hrast

Material:

  • Oplemenjena iverna ploča

Dimenzije:

  • Širina 156 cm
  • Dubina 60 cm
  • Visina 205 cm
  1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju