Jesen često nam proži dovoljno tople sunčeve svjetlosti da se možete družiti u vrtu sa svojim najmilijima. U ovom trenutku vrijeme je posebno pogodno za takvo druženje, jer ne smijete ići daleko zbog situacije u našoj zemlji i u svijetu. Zbog toga se za jesenski odmor možete pripremiti u sopstvenom vrtu.

Ako u ovom trenutku nemate pravu ideju kako urediti svoj vrt i što staviti na njega za veliko obiteljsko okupljanje, možete se orijentirati prema našim idejama i savjetima koje smo osmislili za vaš savršen prostor u web trgovini Furnitura.hr.


Popis za jesensko uređenje vrta i nezaboravan piknik s kestenima:


Vrtni namještaj po vašem ukusu

Čak i prije nego što u vrt postavite odgovarajući roštilj na kojem ćete peći ukusne kestene li bilo što po svom ukusu, prostor bi trebao biti udobno i ugodno namješten. Kod nas možete pogledati lijepe vrtne garniture, primjerene također za jesensko vrijeme.

jesenji piknik

Možete birati između jedinstvenog stila luksuza i udobnosti, izvornog i funkcionalnog dizajna ili na kraju, ali ne i najmanje važno, jednostavnog i jedinstvenog dizajna ove vrste vrtne opreme.


Vrtne stolice i stolovi umjesto garniture

Možda više volite vrtne stolice i vrtni stol nego garniture. Furnitura vodi računa i o tome. Ako želite da vrt bude opremljen jedinstvenim i ekskluzivnim komadom namještaja, odaberite stol TABLE. Okrugli stol ECLYPSE, koji je napravljen od kupine, također je izuzetno lijep. Na kraju, ali ne i najmanje važno, tu je vrtni stol HARMONY, koji se lako može rastegnuti i u trenu postaje duži. Ostatak ponude znatiželjno pogledajte na ovoj web stranici: https://www.furnitura.hr/vrtni-stolovi.

vrtni set finley

Stolica PRIMO, ARMCHAIR,BUNNY, GUSTOTO, CHALES, REX ... Čak i za najzahtjevnijeg kupca u našoj internetskoj trgovini dostupne su klasične, sklopive, rasklopive vrtne stolice,te također ljuljačke. Provjerite na: https://www.furnitura.hr/vrtne-stolice.


Idemo dalje ...
... Udobna i ugodna vrtna oprema već je odabrana. Što nam još treba za nezaboravan piknik sa kestenjem?


Roštilj i pribor za njega

Majstori roštilja dobro znaju koja je vrsta roštilja najprikladnija za jesenske kulinarske avanture u vrtu. Svakako! U internetskoj trgovini Furnitura.hr možete birati između nekoliko vrhunskih vrsta. Ako ste ljubitelj plinskih roštilja, ovdje odaberite roštilj, a ako se radije kunete u roštilj na ugljen, ovdje je za vas veliki izbor.


No, vrhunski roštilj ne pomaže vam puno ako nemate pri ruci sav obvezni i dodatni pribor za njega.

Ploča od lijevanog željeza, na primjer, savršena je za pečenje kestena.
Naravno, napravite još koju poslasticu dok čekate da se kesteni ispeku. Stavite kokice i maslac od avokada na novi vrtni stol kako biste lakše kliznule niz grlo. To je jak i kvalitetan međuobrok, te ukusno predjelo. Ne zaboravite na kakav ukusan jesenski napitak koji sami možete pripremiti kod kuće. Na kraju, ali ne i najmanje važno, možda vam je ostalo nešto slastica koje ste namjenili za zabavu za Noć vještica.

 

Iako su zabave ove godine malo drugačije - minimalni broj gostiju - svoje slobodno vrijeme osmislite tako da potpuno zaboravite na svakodnevne brige. U tome vam možemo pomoći i u internetskoj trgovini Furnitura.hr.

Rado ćemo se povezati s vama i pomoći vam organizirati najbolji jesenski piknik do sada. Jeste li za? Definitivno! :))

Jesenji piknik

 ---

Pišite nam putem e-maila info@furnitura.hr ili nas nazovite preko telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom i vrt!