Obavještavamo vas, da naša internet trgovina Furnitura.hr djeluje neometano 24/7. Većina zaposlenika radi od kuće, a dio tima pobrinut će se za redovitu isporuku iz našeg skladišta.

Sigurnost i zaštitu naših zaposlenika i kupaca stavljamo na prvo mjesto, zato smo u određenoj mjeri prilagodili naše poslovanje.

  • Odlukom Nacionalnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske zbog nekontroliranog širenju zaraze COVID-19 za naselja u karanteni uslugu paketne distribucije nismo u mogućnosti vršiti do ukidanje karantene. Inače se dostave po Hrvatskoj obavljaju neometano.
  • U brizi za zdravlje omogučili smo rad od kuće za većinu zaposlenika. Možete nas kontaktirati putem info telefona 099 35 71 680, emaila: info@furnitura.hr ili društvenih mreža od ponedjeljka do petka između 8 i 16 sati.
  • Onemogućili smo uslugu osobnog preuzimanja. Svima, koji ste odabrali uslugu osobnog preuzimanja narudžbe, dostavit ćemo vam je besplatno na odabranu adresu uz prethodnu najavu.
  • U fazi naručivanja putem naše internetske trgovine molimo vas, da se što više odlučite za način plaćanja karticom ili predračunom, kako biste ograničili kontakte plaćanja pouzećem.

S obzirom na situaciju, tražimo vašu toleranciju i razumijevanje u slučaju kašnjenja. Međutim Furnitura posluje i s tvrtkama izvan svojih granica i budući da se situacije u pograničnim područjima, ali i unutar zemlje, vrlo brzo mijenjaju, djelujemo po principu maksimalne sigurnosti i, naravno, u skladu s vladinim propisima. Obvezujemo se dostaviti sve potvrđene narudžbe te ćemo vas obavijestiti u slučaju kašnjenja u isporuci.

Obavijest će se stalno ažurirati.