Kvalitetan namještaj u vaš dom unosi sve što ste oduvijek željeli. Namještaj je jedan od najvažnijih čimbenika koji utječe na dobrobit, udobnost i još mnogo toga. Na njemu odmarate, spavate, kuhate, djeca to koriste za igru. Određeni komadi mogu vas pratiti tijekom vašeg života. Ipak, neki još uvijek premalo naglašavaju kvalitetu namještaja.

Dakle, prilikom odabira novog namještaja za dom, na prvo mjesto stavite kvalitetu. Prije nego što krenete u kupovinu, odaberite pravu vrstu drveta ili drugog materijala, posebno obraćajući pažnju na stil koji je obojan na vašoj koži. Budite što realniji pri odabiru nijansi boja. Neka vas ne zavaraju prekrasne intenzivne boje koje svaka osoba prije ili kasnije odjene.

Prije odabira odgovarajućeg ormarića provjerite funkcionalnost; ladice, police, veličina prostora. Prije kupnje dobro ispitajte madrac na madracu. Najvažnije je da kući ne ponesete nešto što nećete koristiti korisno.

U Furnituri - trgovini namještaja - veliki naglasak stavljamo na kvalitetu namještaja. To se uzima u obzir i kod najmanjeg elementa, koji na prvi pogled nije vidljiv, ali je toliko korisniji. Pri odabiru namještaja uvijek stojimo uz naše kupce. Također vam pomažemo izuzetno korisnim savjetima.

djecja-soba

 

Hoće li kvalitetan namještaj na kraju izgubiti svoj šarm - u svim pogledima - ako se o njemu pravilno ne brinete. Kako?

Posebno dobro zaštitite namještaj u blizini prozora od promjene boje

Obojeni namještaj ne izgleda baš privlačno, osim toga, može izgubiti svoju funkcionalnost. To se najčešće događa s komadima koji su postavljeni izravno ispod prozora ili u blizini. Da biste spriječili promjenu boje, koristite odgovarajuću zaštitu - tretmane prozora.


Nikada ne uklanjajte pokrivač od tkanine tijekom čiščenja jastuka

Ako se na jastuku pojavi mrlja ili se izlije tekućina, nemojte uklanjati pokrivač jastuka. Apsorbirajte nastalu mrlju bez previše trljanja. Inače, jastuk bi trebao sadržavati naljepnicu iz koje možete brzo saznati kako najbrže očistiti futrolu.

 

Očistite kožu mekom, vlažnom krpom
Budite posebno oprezni prilikom čišćenja kožnog namještaja. Nakon nje, samo nježno trljajte mekom, malo vlažnom krpom. Za čišćenje kože nikada nemojte koristiti lakove, ulja, amonijak, tekućine za čišćenje, otapala ili deterdžente. Upotreba takvih sredstava može nanijeti ogromnu štetu. I na kraju, ali ne najmanje važno, ovim načinom čišćenja možete čak i poništiti jamstvo.

Madraci do -50% + Poklon

Redovito usisavajte pojedine komade namještaja s podstavljenim nastavkom
Čistite namještaj barem jednom tjedno. Budite što nježniji prema pojedinim komadima. Tijekom usisavanja uvijek koristite podstavljeni nastavak. To sprječava prerano trošenje i neprivlačan izgled namještaja. Ako prašinu ne uklanjate redovito, ona će se vidljivo uvući u tkanine i nanijeti nepopravljivu štetu.

--


Ako imate dodatnih pitanja u vezi s odabirom kvalitetnog namještaja i njege ili u vezi sa bilo čime, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca, e-maila info@furnitura.hr ili telefona 099 35 71 680 i rado ćemo vam pomoći.

Zajedno s vama stvaramo dom!