Crni petak! Super popusti do -80%.
Svaku kupnju iznad 150 hrk nagrađujemo sa POKLONOM!

Samo još
Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna.

Product was successfully added to your shopping cart.
-48%
Proizvođač Jela

4-DIJELNI GARDEROBNI ORMAR STELA

Kratki opis

Garderobni ormar Stela je moderan garderobni ormar, koji nudi obilo prostora za pohranu vaše odjeće. Unutrašnjost ormara uključuje 6 polica i 2 šipke za viješanje odjeće, tako da će vaša odjeća uvijek biti pažljivo uređena te dobro organizirana. Dostupna je u kombinaciji bijele boje u visokom sjaju i hrasta. Garderobni ormar ima "push-to-open" i "soft-close" mehanizam, koji spriječavaju brzo trošenje i omogućuju dugotrajnu nesmetanu upotrijebu ormara.

Web cijena: 3.865,16 kn

Redovna cijena: 7.433,00 kn
Uštedite 3.567,84 kn (48%)
Dobava: 20-40 dana
Cijena dostave: 349,00 kn

Detalji

Garderobni ormar Stela je moderan garderobni ormar, koji nudi obilo prostora za pohranu vaše odjeće. Unutrašnjost ormara uključuje 6 polica i 2 šipke za viješanje odjeće, tako da će vaša odjeća uvijek biti pažljivo posložena te dobro organizirana. Ormar je sastavljen od dva dijela, u svakom se iznad šipke nalazi jedna polica i dvije police u donjem dijelu ormara. Dostupna je u kombinaciji bijele boje u visokom sjaju i hrasta. Garderobni ormar ima "push-to-open" i "soft-close" mehanizam, koji spriječavaju brzo trošenje i omogućuju dugotrajnu nesmetanu upotrijebu ormara. Ormar je izrađen od kombinacije iverne ploče i MDF materiala.

OBILO PROSTORA I DOBRA ORGANIZACIJA 

Garderobni ormar Stela sastavljen je od dva dijela, svaki ima tri police i jednu šipku za viješanje odjeće, tako da će vaša odjeća uvijek biti dobro organizirana i lijepo posložena. U koliko želite dodatan prostor za pohranu, možete kupiti dodatne police te tako optimalno organizirati garderobni ormar i do kraja iskoristiti prostor u njemu. 

MODULARNI SISTEM GARDEROBNIH ORMARA ZA UNIKATAN ORMAR

Garderobni ormar Stela, dio je modularnog sistema garderobnih ormara Stela, gdje si možete sami zasnovati garderogni ormar te ga potpuno prilagoditi svojim željama i potrebama. Kolekcija Stela ima dostupne brojne različite garderobne ormare, kojih možete odabrati koliko želite i sastaviti ih u jedan, a zatim još dodati ukrasni okvir sa ili bez rasvjete. Garderobni ormar Stela, bit će definitivno glavna atrakcija u vašem stanu. 

TIHO ZATVARANJE I 'PUSH-TO-OPEN' MEHANIZAM ZA DUGOLJETNU UPOTREBU

Garderobni ormar Stela sadrži soft close mehanizam, koji vam omogućava tiho zatvaranje vrata. Taj mehanizam spriječava prkeomijerno trenje tijekom upotrijebe i posljedično također spriječava prebrzo trošenje ormara. Omogućava vam dugotrajnu upotrebu namještaja. Push-to-open mehanizam doprinosi modernijem izgledu i lakši upotrebi garderobnog ormara. 

Okvir nije uključen u cijenu. 

Boja

 • Bijela boja, visoki sjaj
 • Hrast

Material

 • Oplemenitena iverna ploča debeljine 16mm
 • MDF

Mehanizam

 • Push-to-open mehanizam
 • Soft close mehanizam

Dimenzije

 • Širina 202 cm
 • Dubina 56 cm
 • Visina 224 cm

Dodatni elementi:

 • Velika polica Kalla Stela
 • Ormaru možete dodati i okvir sa ili bez LED rasvjete i sa time još poboljšate njen izgled. Za više informacija kontaktirajte nas na tel. broj 099 35 71 680

Kolekcija

 • Kalla Stela. Ostale artikle ove kolekcije možete si pogledati OVDJE
 1. Prvi recenzirajte ovaj proizvod

Napišite vlastitu recenziju